Hoe het werkt


Het werkt heel simpel.
Zoek het product dat het beste bij uw merk, bedrijf, uiting of evenement past, qua uitstraling, maar ook qua levertijd en mogelijkheden.

Klik daarop en u komt op de productpagina alwaar u het promotionele product kunt vormgeven naar uw wensen. Niet alle producten hebben dezelfde mogelijkheden overigens. Het vormgeven is enkel om de prijs te bepalen, de definitieve vormgeving wordt door onze vormgevers in de studio gedaan, iedereen kan het dus!

Als u de juiste variabelen heeft ingesteld geeft u het aantal dat u wenst aan en u ziet meteen de juiste prijs (zelfs inclusief korting indien dat op dat moment geldt)! Wilt u een groter aantal dan waarvoor we meteen prijzen laten zien, vul dan dat aantal in en klik op offerte. U krijgt dan binnen een werkdag een offerte, tenzij we meer gegevens nodig hebben, dan nemen we zeker binnen een werkdag contact met u op en laten u weten hoeveel tijd we wellicht nodig hebben voor het maken van de juiste offerte.

Indien u besluit verder te gaan met de producten —waar wij natuurlijk volledig achter staan–, dan kunt u op offerte klikken of op de bestel meteen knop. Vul dan uw gegevens in —voor een bestelling iets meer dan voor een offerte—, eventueel wat aanvullende info en klik nogmaals op de juiste knop om te verzenden. Wij krijgen uw gegevens en u krijgt van ons een offerte. Wij nemen dan uiteraard ook nog een keer contact met u op, wel zo netjes toch?!

Bij een bestelling zullen we sowieso contact met u opnemen om het ontwerp dat we speciaal voor u gaan maken met u door te spreken en een proef te maken voor u ter goedkeuring! Pas als die proef is goedgekeurd zullen we de productie in gang zetten en gaan we uw eigen promotionele product maken.

Wanneer de productie voor u klaar is krijgt u uw brillen geleverd en kunt u ze gebruiken ter promotie van uw diensten, bedrijf, evenement.

Zynder en de promotie voor uw merk!
Direct naar het product

promotion promotionele producten

Phake tatoeages 50 x 250 mm
Zyndertex Safety veiligheidsvest

Phake tatoeages 100 x 50 mm
Phlip-the-coin! winkelwagen munten gestampt
Phlings full-color sublimatie lanyards

Phabs bedrukt entree polsbanden van stof
Phake tatoeages 100 x 100 mm

Zyndergifts Aurora zonnebrillen
Phellum 3D karton custom brillen
Phonzz classic custom zonnebrillen


 

123TATOEAGES.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie tijdelijke tatoeages voor uw merk! Laat het plakken! klik hier
123VEILIGHEIDSVESTJES
Zo simpel is het! Zinderend mooie en veilige veiligheidsvesten voor uw merk! Verschillende kleuren en uiteraard met uw opdruk, al vanaf 10 stuks! klik hier
123PROMOBRILLEN.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie zonnebrillen of nerdbrillen voor uw merk! klik hier