Hoe het werkt


Het werkt heel simpel.
Zoek het product dat het beste bij uw merk, bedrijf, uiting of evenement past, qua uitstraling, maar ook qua levertijd en mogelijkheden.

Klik daarop en u komt op de productpagina alwaar u het promotionele product kunt vormgeven naar uw wensen. Niet alle producten hebben dezelfde mogelijkheden overigens. Het vormgeven is enkel om de prijs te bepalen, de definitieve vormgeving wordt door onze vormgevers in de studio gedaan, iedereen kan het dus!

Als u de juiste variabelen heeft ingesteld geeft u het aantal dat u wenst aan en u ziet meteen de juiste prijs (zelfs inclusief korting indien dat op dat moment geldt)! Wilt u een groter aantal dan waarvoor we meteen prijzen laten zien, vul dan dat aantal in en klik op offerte. U krijgt dan binnen een werkdag een offerte, tenzij we meer gegevens nodig hebben, dan nemen we zeker binnen een werkdag contact met u op en laten u weten hoeveel tijd we wellicht nodig hebben voor het maken van de juiste offerte.

Indien u besluit verder te gaan met de producten —waar wij natuurlijk volledig achter staan–, dan kunt u op offerte klikken of op de bestel meteen knop. Vul dan uw gegevens in —voor een bestelling iets meer dan voor een offerte—, eventueel wat aanvullende info en klik nogmaals op de juiste knop om te verzenden. Wij krijgen uw gegevens en u krijgt van ons een offerte. Wij nemen dan uiteraard ook nog een keer contact met u op, wel zo netjes toch?!

Bij een bestelling zullen we sowieso contact met u opnemen om het ontwerp dat we speciaal voor u gaan maken met u door te spreken en een proef te maken voor u ter goedkeuring! Pas als die proef is goedgekeurd zullen we de productie in gang zetten en gaan we uw eigen promotionele product maken.

Wanneer de productie voor u klaar is krijgt u uw brillen geleverd en kunt u ze gebruiken ter promotie van uw diensten, bedrijf, evenement.

Zynder en de promotie voor uw merk!
Direct naar het product

promotion promotionele producten

Phlip-the-coin! winkelwagen munten gestampt
Phlings lanyards

Phabs bedrukt entree polsbanden van stof
Phlings veter lanyards
Phake tatoeages 50 x 250 mm

Phake tatoeages 150 x 210 mm
Phake tatoeages 50 x 50 mm

Phabs geweven entree polsbanden van stof
Phonzz classic custom zonnebrillen
Phlanzz reliŽf siliconen polsbandjes classic


 

123POLSBANDJES.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie polsbandjes, helemaal custom-made! Ideaal voor uw feest of evenement. klik hier
PROMOTIE PRODUCTEN
Bent u toch op zoek naar een ander zinderend mooi promotioneel product in plaats van tatoeages?! Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij zijn Zynder! klik hier
123TATOEAGES.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie tijdelijke tatoeages voor uw merk! Laat het plakken! klik hier