terug naar het overzicht

Phabs geweven polsband

voorbeelden
van andere polsbanden

Phabs geweven promotioneel productVergroten

Phabs geweven entree polsbanden van stof


De Phabs geweven entree polsbandjes zijn ideaal voor elk feest, evenement, concert of festival waar ingangscontrole of leeftijdscontrole bij gewenst is. Met een tang kan het zegel gesloten worden, de bandjes zijn niet (makkelijk) overdraagbaar als deze middels deze tang gesloten worden.

Het textielbandje is in maximaal 8 kleuren te weven, met verschillende beschikbare opties als individueel nummeren, voorzien van speciale barcode schildjes, speciale felle kleuren, glitter garens in zilver, goud of andere felle kleuren, verschillende breedtes of verschillende lengtes en glow-in-the-dark als garen. Of u nu slechts 2 of maximaal 8 kleuren nodig heeft in uw ontwerp, het is allemaal mogelijk voor dezelfde prijs, exclusief de opties.

Met de speciale tang en een oranje aluminium zegel ‹eventueel ook in zilver of in een andere kleur‹ wordt de stoffen polsband aan de pols bevestigd. U kunt hiervoor een speciale handtang voor een gunstig bedrag bij de bestelling voegen.

De aluminium zegels zijn ook goed te sluiten met een bestaande tang, maar voor de beste zekering en dus overdraagbaarheid raden we het gebruik van onze speciale handtangen aan! De bandjes kunnen eventueel ook wat langer uitgevoerd worden en dan met een knoop worden gesloten ‹daarvoor raden we minimaal 400 mm lengte aan.
Vanwege het draagcomfort worden deze textiele polsbanden vaak nog maanden gedragen als herinnering of gewoon als coole accessoire! Zinderend mooie polsbandjes gewoon!

De Phabs ingeweven polsbandjes zijn zo goed als niet na te maken en dragen erg comfortabel om de pols, zelfs een lange tijd! Let wel op bij het bevestigen om de pols, altijd ruimte laten tussen het zegel en de pols, omdat de pols uitzet en inkrimpt. Het makkelijkst is een vinger tussen de pols en het zegel te houden en dan het aluminium zegel vast te zetten.

Een variant van het bandje is wanneer hetzelfde ontwerp bijvoorbeeld ook in een andere kleur wordt uitgevoerd of dat er bijvoorbeeld VIP of CREW bij een aantal bandjes gezet wordt. U kunt dan de stuksprijs bij het totaal aantal aanhouden en toch verschillende bandjes voor verschillende doelgroepen of voor verschillende evenementdagen maken. Het basisontwerp dient wel gelijk te blijven. Het minimum per variant is 100 stuks.



levertijd 2-3 weken

vanaf € 0,154/stuk



Phabs geweven entree polsbanden van stof voorbeeldVergroten
Phabs geweven entree polsbanden van stof voorbeeldVergroten
Phabs geweven entree polsbanden van stof voorbeeldVergroten
Phabs geweven entree polsbanden van stof voorbeeldVergroten
Phabs geweven entree polsbanden van stof voorbeeldVergroten
Phabs geweven entree polsbanden van stof voorbeeldVergroten
Phabs geweven entree polsbanden van stof voorbeeldVergroten

Phabs geweven

Stap 2

stel nu hieronder uw eigen polsband samen
en krijg meteen de prijs voor uw geweven polsband
Laat ons het werk doen

kies hier de gewenste lengte voor het polsbandje


kies hier de gewenste breedte van het polsbandje


korting voor toevoegen logo



vul hier het gewenste aantal in

stuks
€ 0,000
per stuk
voor uw eigen geweven polsband

bij 0 stuks is uw polsband 0% gunstiger!

Phabs geweven
Voor slechts
€ 0,000
totaal excl. BTW

€ 0,--
totaal incl. BTW


uw eigen geweven polsband!
incl. gratis digitale proef
incl. opstartkosten
incl. levering op 1 adres in NL of B


stap 3
bestel meteen of vraag een officiële offerte aan

U vult een paar gegevens in en u ontvangt vrijblijvend onze offerte per e ߛ mail
U stuurt ons uw ontwerp of uw logo en vult uw gegevens in, daarna ontvangt een gratis digitale drukproef van ons ter controle.


 

123MUNTEN.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie winkelwagen munten of locker munten voor uw merk! klik hier
123TATOEAGES.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie tijdelijke tatoeages voor uw merk! Laat het plakken! klik hier
PROMOTIE PRODUCTEN
Bent u toch op zoek naar een ander zinderend mooi promotioneel product in plaats van tatoeages?! Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij zijn Zynder! klik hier