terug naar het overzicht

Phabs bedrukt polsband

voorbeelden
van andere polsbandjes

Phabs bedrukt promotioneel productVergroten

Phabs bedrukt entree polsbanden van stof


De textiele Phabs bedrukte entree polsbandjes zijn ideaal voor elk concert, evenement of feest waar toegangscontrole gewenst is of waar leefstijdscontrole op bijvoorbeeld alcoholgebruik noodzakelijk is. De zegels dienen middels een tang gesloten te worden.

De textielbandjes worden helemaal bedrukt in full-color, zelfs foto¹s kunnen er op gedrukt worden. Alle kleuren zijn mogelijk, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt! Het bandje wordt helemaal voor uw bedrijf of evenement gemaakt, volledig custom-made, zinderend mooi gewoon!

De normale versie is een satijn achtig band, optioneel kunnen de polsbandjes ook uitgevoerd worden in het luxere dikkere smoothsatin band.

Met een speciale handtang en een oranje aluminium zegel, eventueel ook in zilver of in een andere kleur, wordt de polsband aan de pols bevestigd. U kunt hiervoor een handtang voor een gunstig bedrag bij kopen.

De zegels zijn ook goed te sluiten met een bestaande tang, voor de beste beveiliging raden we echter het gebruik van onze tangen aan! Of u kunt de bandjes wat langer uitvoeren en dan met een knoop sluiten. Let wel op, de dikkere variant van het band is wat moeilijker te knopen!

Deze bandjes zijn niet makkelijk na te maken en dus erg veilig als entreebewijs, omdat het bedrukt textiel is. Het zijn geen papieren bandjes, maar stoffen bandjes! Met de druktechniek is meer mogelijk dan met de ingeweven polsbandjes, de bandjes worden helemaal full-colour bedrukt.

Een beeld-/kleurwissel of varianten van een ontwerp zijn bij deze bandjes niet mogelijk, elk ontwerp is een apart product.

Vanwege het draagcomfort worden de polsbanden vaak nog maanden gedragen als herinnering of als coole accessoire!levertijd 2-3 weken

vanaf € 0,204/stukPhabs bedrukt entree polsbanden van stof voorbeeldVergroten

Phabs bedrukt

Stap 2

stel nu hieronder uw eigen polsband samen
en krijg meteen de prijs voor uw bedrukte stoffen polsband
Laat ons het werk doen

kies hier de gewenste lengte voor het polsbandje


kies hier de gewenste breedte van het polsbandje


korting voor toevoegen logovul hier het gewenste aantal in

stuks
€ 0,000
per stuk
voor uw eigen bedrukte stoffen polsband

bij 0 stuks is uw polsband 0% gunstiger!

Phabs bedrukt
Voor slechts
€ 0,000
totaal excl. BTW

€ 0,--
totaal incl. BTW


uw eigen bedrukte stoffen polsband!
incl. gratis digitale proef
incl. opstartkosten
incl. levering op 1 adres in NL of B


stap 3
bestel meteen of vraag een officiële offerte aan

U vult een paar gegevens in en u ontvangt vrijblijvend onze offerte per e ߛ mail
U stuurt ons uw ontwerp of uw logo en vult uw gegevens in, daarna ontvangt een gratis digitale drukproef van ons ter controle.


 

123KEYCORDS.NL
Custom made keycords al vanaf 100 stuks in uw eigen ontwerp! Nu tot wel 7,5% korting op de Phlings full-color. Zinderend mooi gewoon! klik hier
123POLSBANDJES.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie polsbandjes, helemaal custom-made! Ideaal voor uw feest of evenement. klik hier
123TATOEAGES.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie tijdelijke tatoeages voor uw merk! Laat het plakken! klik hier