terug naar het overzicht

Phellum 3D karton 3D bril

voorbeelden
van andere 3D brillen

Phellum 3D karton promotioneel productVergroten

Phellum 3D karton custom brillen


De alom bekende 3D bril met gekleurde 'glazen', custom made hoge kwaliteit dubbel laags karton met 3-D gekleurde PET folie ertussen. Standaard wordt de bril aan één zijde full-color bedrukt en voorzien van rood/groen of rood/blauw folie. Uiteraard is veel meer mogelijk en kunt u ook uw eigen vorm maken van de bril! Naast rood/cyaan kunnen ook rood/rood, cyaan/cyaan, rood/groen, groen/groen, volledig transparant of op aanvraag andere kleuren als 'glas' gebruikt worden. Let wel op een andere kleur is enkel op aanvraag en kan de productie vertragen. Andere kleuren folie altijd minimaal vanaf 25.000 stuks!

Een leuk object dat zich makkelijk laat versturen, met een zeer groot reclame oppervlak. Meteen kijken die 3-D beelden met de zinderend mooie 3D bril!

De bril wordt middels offset volledig bedrukt in full-color aan één of beide zijden. Standaard wordt de bril voorzien van een glanslaminaat, maar dat kan voor dezelfde prijs ook een mat laminaat zijn. Zonder afwerking is ietsje goedkoper. Als u in plaats van rood/cyaan bijvoorbeeld een filterbril zou willen hebben kan dat ook in bijvoorbeeld rood/rood of groen/groen. Of misschien gewoon heldere 'glazen' voor een feest of uw evenement!

We kunnen voor feesten de bril ook uitvoeren met sparkleglazen voor het extra psychedelisch effect! Ook leuk met nieuwjaar om naar het vuurwerk te kijken!

De kartonnen 3D bril met rood/cyaan glazen leent zich uitermate om zogenaamde anaglyph stereoscopische beelden te bekijken. Bij anaglyph worden twee aparte beelden over elkaar getoond, een rood beeld voor het linker- en een cyaan (blauw) beeld voor het rechteroog, vroeger werd hier dus groen voor gebruikt. Deze beelden worden bij het bekijken weer gesplitst, door ze met deze speciale bril te bekijken. Deze zogenoemde 'anaglyphbril' of 3D-bril filtert uit de anaglyphafbeelding twee verschillende beelden. Het linker oog ziet alleen het beeld in rood, en het rechteroog ziet alleen het beeld in cyaan (groen plus blauw). Louis Arthur Ducos du Hauron (Langon, 8 december 1837 - Agen, 31 augustus 1920) is de uitvinder van anaglyphen. Tegenwoordig kunnen ook al full-color beelden gemaakt worden die 3D lijken te zijn.

Hoge kwaliteit dubbellaags kartonnen 3D-bril voor het bekijken van 3D-films, 3D prints, tijdschriften met 3D afbeeldingen, strips in 3-D, Anaglyph 3D-foto's op het internet en alle andere publicaties in 3-D! Overal drie dimensies.levertijd 3-5 weken

vanaf € 0,218/stukPhellum 3D karton custom brillen voorbeeldVergroten
Phellum 3D karton custom brillen voorbeeldVergroten
Phellum 3D karton custom brillen voorbeeldVergroten
Phellum 3D karton custom brillen voorbeeldVergroten
Phellum 3D karton custom brillen voorbeeldVergroten
Phellum 3D karton custom brillen voorbeeldVergroten
Phellum 3D karton custom brillen voorbeeldVergroten

Phellum 3D karton

Stap 2

stel nu hieronder uw eigen 3D bril samen
en krijg meteen de prijs voor uw 3D promobril
Laat ons het werk doen

geef hier aan of u de bril éénzijdig of tweezijdig bedrukt wenst te hebben


geef hier aan of u een standaard vorm of eigen vorm wenst


geef hier aan of u de bril wilt voorzien van een afwerking


geef hier aan of u de verpakking met of zonder stuksverpakking wenstvul hier het gewenste aantal in

stuks
€ 0,000
per stuk
voor uw eigen 3D promobril

bij 0 stuks is uw 3D bril 0% gunstiger!

Phellum 3D karton
Voor slechts
€ 0,000
totaal excl. BTW

€ 0,--
totaal incl. BTW


uw eigen 3D promobril!
incl. gratis digitale proef
incl. opstartkosten
incl. levering op 1 adres in NL of B


stap 3
bestel meteen of vraag een officiële offerte aan

U vult een paar gegevens in en u ontvangt vrijblijvend onze offerte per e ߛ mail
U stuurt ons uw ontwerp of uw logo en vult uw gegevens in, daarna ontvangt een gratis digitale drukproef van ons ter controle.


 

123KEYCORDS.NL
Custom made keycords al vanaf 100 stuks in uw eigen ontwerp! Nu tot wel 7,5% korting op de Phlings full-color. Zinderend mooi gewoon! klik hier
PROMOTIE PRODUCTEN
Bent u toch op zoek naar een ander zinderend mooi promotioneel product in plaats van tatoeages?! Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij zijn Zynder! klik hier
VRAGEN? ADVIES?
Neem gewoon contact met ons op! Echte mensen die niet bijten ;-) klik hier